Försäkring

Vi på Båt-Sam kan erbjuda dig följande försäkringar för din båt:

 

Svedea

Billigare försäkring ju mindre risk.

Att sätta rätt pris för rätt risk är vad försäkring borde gå ut på.  Men så fungerar det inte hos de stora försäkringsbolagen som låter mer försiktiga kunder betala för de kunder som står för flest skador. Vi tänker lite annorlunda. Tillhör du en grupp som sällan drabbas av skador hittar du med största sannolikhet en billigare försäkring hos oss.

9 av 10 rekommenderar oss.

Alla försäkringsbolag säger att de sätter kunderna i centrum men hur ser det ut i verkligheten? Ja, paradoxalt nog är våra nöjdaste kunder de som har haft en skada. Frågar du dem så skulle 9 av 10 rekommendera oss vidare. Och vi ger oss inte förrän även den tionde är riktigt nöjd.

 

Atlantica Båtförsäkring

Båtförsäkring sedan 1916

Atlantica Båtförsäkringar del av Moderna Försäkringar - Ett nischat varumärke för specialförsäkringar inom båtförsäkringar

Atlantica erbjuder mer än bara en båtförsäkring. Du kan se fram emot ett helt koncept med service, stöd och råd för ett smidigare, roligare och säkrare båtliv. Vi har gjort oss kända för professionell skadereglering, båtkunnig service och ett nära samarbete med båtbranschen. En vinnande kombination som resulterat i nöjda kunder i över hundra år!

 

Länsförsäkringar

Sveriges största båtförsäkringsbolag -  försäkrar 3 av 10 båtar.

Lokal och nära kontakt med ditt varv.

Marknadens mest omfattande båtolycksfallsförsäkring ingår.

 

Fråga oss gärna, vi på Båt-Sam hjälper dig hela vägen...