Nyheter

YAMAHA'S NYA V8 PÅ 425 HK

Extreme – till en högre nivå.

Med sin kraftfulla nya form och dynamiska utseende utstrålar XTO Offshore branschledande teknik och kraft som väntar på att släppas loss.

Den första direktinsprutade 4-taktaren. Den första med integrerad elektronisk styrning, jobbar sömlöst med Yamahas Helm Master®-system. Den första som uppnått sådan nivå på dragkraft vid back, vridmoment och hastighet. Det här är en verklig prestandarevolution för större båtar och en fantastisk berättelse. Uppnå det ultimata. Upptäck Extreme.

Snabbtitt

Ny Yamarin premiärvisas i september

Yamarin-båtar har alltid varit kända för pålitlighet samt hög prestanda och goda sjöegenskaper. Dessa egenskaper kombinerat med ett tidlöst formspråk och sjösäkra lösningar skapar den perfekta familjebåten - Yamarin. De nya Yamarinmodellerna kommer att vara allt detta och mer därtill.

 

Nya Buster M2 "Fish"

Nya Buster M2 "Fish"

Busters nya fiskeutrustningspaket finns nu också till Buster M. Med fiskeutrustningspaketet blir M till en fiskebåt enligt dina egna behov.

En rymligare och mera praktisk spölåda, mera bekvämt utrymme på kastdäcket

En hållbar kompositdurk till Buster

I Buster-båtarna av årsmodell 2018 är durken eller båtens durk antingen tillverkad i slitstark och fuktbeständig kompositskiva eller aluminium med halkskyddsmönster.

Under säsongen 2017 utvidgades användningen av komposit till de största Buster-modellerna, från Buster XL på sex meter och uppåt. I båtar av årsmodell 2018 finns kompositdurken även i de mycket populära Buster M, L och XL-modellerna.

NYHET 2018! Nya Buster Magnum & Super Magnum

Nya Buster Magnum

Den fjärde generationens Buster Magnum är klart större än sin föregångare: skrovlängden har vuxit med 30 centimeter och den är 20 centimeter bredare än sin föregångare. Den moderna och stiliga designen för tankarna direkt till storasyster Phantom.

I nya Magnum har man storbåtskänsla, köregenskaperna har förbättrats avsevärt tack vare det nya skrovet och tyngdpunkten som förflyttats bakåt. Med en skarpare skrovform och tre par aggressivt utformade steglister har man strävat efter en prestationsförmåga, som gör båten rolig att köra.