VATTENSKOTRAR

YAMAHA GÖR SKILLNAD
YAMAHA EXR VATTENSKOTER WAVERUNNER

Att känna den är att vilja ha den.

Ingen annan vattenskoter kan ge dig samma speciella ”WaveRunner-känsla”. Varför? För att det har tagit år av utveckling och hängivelse åt teknisk innovation för att skapa den – och för att leverera vår häpnadsväckande serie med klassledande modeller. Varje teknisk och formgivningsdetalj får dig att känna dig som ett med maskinen, och i harmoni med vattnet. Det är det som gör att körupplevelsen med WaveRunner är så oerhört annorlunda – och unik i sitt slag.

Vattenkraft

Den smidiga, tysta och kostnadseffektiva Yamaha-motorn är din Waverunners högpresterande hjärta. Exklusivt utvecklad för vatten från allra första början, är den ämnad för att problemfritt ta sig fram i krävande miljöer, med det allra senaste inom marin teknik – paketerat för ditt nöje och din njutning.

Innovation är vår konst

Yamaha är känt för att vara pionjärer med många världsledande fördelar, men våra senaste innovationer får dig helt enkelt att tappa andan.. Från våra senaste, avancerade TR-1-motorer till det revolutionerande och exklusiva RiDE® systemet, med sin intuitiva styrning. Från bekvämligheten med elektrisk trim till det senaste superlätta, superstarka NanoXcel2 skrovmaterialet. Hos Yamaha är innovation en helt egen konstart.

Från 96 200 SEK